Coronaserien avgjord

På grund av den pågående Coronapandemin har krets och länstävlingar ställts in. För att kunna samla standardmedaljer för kommande år och för att det ska vara möjligt att tävla tog Umeå PK initiativ till en Coronaserie över fem omgångar där skyttarna tävlade i A-B och C.
Andreas Jonson segrade överlägset med sju poäng före tvåan i klass C3. Även Sture Strid tog en överlägsen seger i klassen äldre veteraner.
I C1 placerade sig Safet Zekovic som femma, Fredrik Bergsten, sexa, och Ola Hammarstedt sjua. I damklassen blev Laila trea i D1 och Anna Lindberg femma i D2. I veteraner yngre blev Roger C trea och Burt Johansson fyra. Roger C tog en femteplats i B3 och en sjätteplacering i A3. Sven Carlsson blev 6:a i A3 och 15:e i B3. Sture Strid blev åtta i A3 och nia i B3.
För Skellefteå deltog åtta skyttar, men bara två som sköt alla tre klasserna. Bäste Skellefteskytt blev Roger C Åström på en femteplats. Sture Strid slutade på en sjundeplats. Totalt startade 47 skyttar i C, 11 A-skyttar och 9 B-skyttar.
Tummen upp för Åsa och Lars Edvinsson som drog igång tävlingen och även skött all resultatservice.
Här hittar du alla resultat:
Resultat omgång 5
Slutresultat Klassvis
Slutresultat A-B-C

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.