Tjäna pengar själv och till klubben!

 Vi är med och delar på 50 miljoner!
Skellefteå Pistolskytteförening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå.

Välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/grasroten eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11.

2013 fick Skellefteå Pistolskytteförening en utdelning av 1.000kr.

 

 Handla via klubben och tjäna pengar!
”Gör köp du ändå tänkt att göra – så tjänar du och klubben pengar!

 Så fungerar det!

Genom att gå via http://www.sponsorhuset.se/skellefteapsf/ kan alla medlemmar handla från över 230 kända nätbutiker där varje köp ger pengar tillbaka både till medlemmen och till Skellefteå Pistolskytteförening.

Exempel på näthandel via Ving, CDON, NetOnNet, Adlibris, Svenska spel,Tretti.se, Zalando etc.

För den som vill ha det enkelt finns nu Sponsorhuset som program att installera på din dator. Varje gång man sen besöker en butik som finns ansluten till Sponsorhuset kommer datorn att fråga om man vill att det skall gå pengar till sin förening. Tryck bara på ”ja” så är det klart!

Man behöver då inte gå via Sponsorhuset och man riskerar aldrig att glömma att det finns pengar att tjäna. Programmet finns på http://www.sponsorhuset.se/skellefteapsf/handlasmart/

 Längst ned i menyn till höger finns länkar du kan klicka på för att komma vidare och tjäna lite pengar till dig och klubben!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar