NSM 2021

Nu är det dags att putsa arsenalen och ge er ut och träna för vi planerar för ett Norrlandsmästerskap i Militär snabbmatch, Precision och Fältskjutning i Västerbotten i slutet av juli 2021.

Vi tror att det är många där ute som, precis som vi, längtar efter att få åka på tävlingar igen. Vi hoppas att allt det ska vara möjligt lite senare i sommar så boka in 29 juli – 1 augusti 2021 i era kalendrar och knappa in Umeå I GPS:en för där och då hoppas vi att det smäller.

Just nu är det fortfarande ett tufft läge och allt kan hända men vi hoppas och tror att det kommer att bli bättre framåt sommaren. Eftersom det fortfarande är osäkert om vi kan genomföra tävlingarna så kommer vi inte att öppna anmälan förrän i början av juni då vi bättre kan bedöma läget. Vi följer situationen och information kommer fortlöpande att publiceras på www.facebook.com/nsm2021

Och alla vi skyttar i Västerbotten… vi behövs allihop för att göra ett riktigt bra mästerskap och bjuda igen till våra grannar som så förnämligt bjudit oss på detsamma genom åren. 

Väl mött!

Planeringsgänget genom

Åsa Edvinsson, tävlingsledare

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.